Blessurevrij sporten

Welke sport u ook beoefent, iedere sporter kan een blessure oplopen. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk klachtenvrij zijn zodat u uw trainingsschema weer kunt oppakken. Bij Fysiotherapie Guus van Poppel zijn we gespecialiseerd in de behandeling van alle sportblessures. Daarnaast begeleiden we ook sporters die conditie of kracht willen verbeteren. We hebben ruime trainingsmogelijkheden om iedere sporter op het gewenste niveau te krijgen.


We zijn als sportfysiotherapeut betrokken bij het Heren 1 en Dames 1 team van hockey club Zwart-Wit. Ook hebben we nauwe banden met Tennisvereniging MARKANT in ‘onze’ wijk Boeimeer.


Iedere maandag sportfysiotherapie bij hockeyclub Zwart-Wit Breda

Op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur is er bij hockeyclub Zwart-Wit een fysiotherapeut aanwezig in het clubhuis. Guillaume Meurs en Rik van Waes wisselen elkaar hierbij af. Bent u lid van Zwart-Wit? Dan kunt u op maandagavond daar gerust even binnenlopen met uw vragen en/of kleine klachten. We helpen u graag.


Bij spoed kunt u Guus ook mobiel bereiken: 06 - 83795056


Zo ziet een behandeling eruit

Afhankelijk van de blessure kiezen we uit verschillende behandelmogelijkheden zoals oefenprogramma's met of zonder gebruik van trainingsapparatuur, manuele therapie en taping technieken. Uw behandelplan wordt afgestemd op de sport die u beoefent en de sportieve doelen die u stelt.


Afspraak maken? Bel dan 076 - 5206024. U kunt snel bij ons terecht.

homeHome.htmlHome.htmlshapeimage_2_link_0

Sportfysiotherapie