Edwin van Gurp is fysiotherapeut en docent lichamelijke opvoeding. Hij studeerde in 2012 af aan de Academie Lichamelijke Oefening te Tilburg. Hierna startte hij aan de deeltijd-opleiding fysiotherapie in Breda. Deze rondde hij met succes af in januari 2017. Edwin start in 2018 met de master musculoskeletale revalidatie. Edwin is geboren en woonachtig in Breda. In zijn vrije tijd is hij veel op de atletiekbaan te vinden. De onderdelen die hij het liefst beoefent zijn de 800 en 400 meter.

Edwin: "Naast de atletiekbaan ben ik ook regelmatig aanwezig op de velden van Hockeyclub Tilburg waar ik werk als conditionele trainer bij Heren 1.
In de toekomst wil ik me vooral gaan richten op het behandelen/revalideren van sporters en orthopedische patiënten. In 2017 start ik met de master musculoskeletale revalidatie".