Gezond leven!

Wilt u afvallen? Of juist aankomen? Meer energie? Een gezondere levensstijl? Maar lukt het u niet om het alleen te doen, of weet u niet hoe? Dan is een persoonlijk beweeg- en voedingsprogramma wat voor u.

Samen kunnen wij u helpen!

Bij Van Poppel Fysiotherapie Breda werken we samen met een gewichtsconsulent. Deze stelt een verantwoord voedingsplan voor u op en wij zorgen voor een passend beweegprogramma. Gezonde voeding en voldoende beweging versterken elkaar. Deze totaalaanpak is daardoor zeer succesvol!

Zo werkt het:

U wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. De gewichtsconsulent bespreekt uw huidige eet- en beweegpatroon en stelt uw persoonlijke doelen vast. Vervolgens krijgt u een voedings en- beweegplan op maat. U komt één of meerdere malen per week onder begeleiding trainen. Daarnaast heeft u regelmatig een afspraak met de gewichtsconsulent om uw vorderingen te bespreken. Door de intensieve persoonlijke begeleiding krijgt u meer inzicht in uw eigen voedingsgewoonten. U leert gezond, lekker en afwisselend te eten. Het gevolg: u krijgt een gezond gewicht en bruist van de energie.

Bent u klaar voor uw nieuwe leven? Wilt u ook fit, gezond, energiek en slank zijn? Neem dan contact met ons op. Bel 076-5206024

Een persoonlijk beweeg- en voedingsprogramma wordt (gedeeltelijk) vergoed in de aanvullende pakketten van een groot aantal zorgverzekeraars.